Over ons - In2Jobs


In2JobsOver ons

Het kan ook anders

In2Jobs is in 2022 opgericht door Chris Ruijsch. Door zijn eerdere ervaring bij zowel grote als kleine bureaus heeft hij kunnen zien hoe het moet, maar ook vooral hoe het niet moet. Talloze bellijsten, kwantiteit boven kwaliteit, tientallen klanten met honderden vacatures en overal koud kandidaten voorstellen. Dat moet anders kunnen!

In2Jobs onderscheidt zich door de persoonlijk aanpak. Wij weten wat onze klanten verwachten, en stellen alleen mensen voor die voor 100% passen op de openstaande vacature(s). Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit naar professionals toe, dit doen wij door de vacature goed en grondig te bespreken, hierbij bespreken wij uiteraard de positieve eigenschappen van de vacature, maar ook de mindere. Op deze manier bespaart u een hoop tijd, en blijven sollicitatiegesprekken naast nuttig ook leuk.

Als bureau zijn wij gespecialiseerd in de sector Techniek en Transport, binnen deze specialismes bieden wij verschillende diensten aan, daaronder vallen; Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en Talent Targeting.

Bekijk onze diensten hier.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Husenhoff 10
6561GD Groesbeek

Contact

06 146 206 76
info@in2-jobs.nl

Vragen? App mij!